fbpx

7 kontor från

Stockholm till Karlskrona

Uniks kunder

85/15 privata och offentliga kunder

Projekt

Projekt – verksamhetsanalyser, implementationsprojekt och verksamhetsstrategier

Ofta är det bra med ett annat perspektiv, särskilt i utvecklingsfrågor. Vi på Unik Resurs kan bidra med detta. 

ProjektVi jobbar bland annat med verksamhetsanalyser, implementationsprojekt och verksamhetsstrategier. På Unik anpassar vi vårt stöd till uppdragets olika faser.

Du och kollegorna kan få en eller annan obekväm synpunkt på vägen. Vår ärlighet är hjärtlig och nödvändig för att vi ska kunna bidra med ett annat perspektiv på er situation. Er öppenhet gör skillnad för att vi ska kunna leverera resultat.

Exempel på uppdrag som Unik genomför:

 • Strategi- och affärsutveckling
  Exempelvis: Advisory board till ägare i expanderande tillverkande företag, översättande av ägarkrav till ny affärsplan, bolagsstrukturering kopplat till affärsplan, visions- och strategiarbete i offentlig verksamhet.
 • Förändrings- och utvecklingsprojekt
  Exempelvis: Implementation av single-sourcing strategi inom elektronikbranschen, utveckling av kundstyrd produktionsprocess.
 • Utvärdering och analys
  Exempelvis: Employer branding analys kopplat till hög personalomsättning i offentlig verksamhet, verksamhetsanalys av olönsamt bolag i behov av finansiering, totalkostnadsanalyser inom privat och offentlig verksamhet.
 • Implementationsprojekt
  Exempelvis: Transferprojekt, investeringsprojekt inom energi- och tillverkningsindustri, etablerande av nya arbetssätt inom offentlig verksamhet.

Ditt behov styr vår insats – låt oss ta en kopp kaffe och resonera!