Medarbetare på rekryteringsföretag i möte

Filmer om våra tjänster och medarebetare

Vill du veta mer om oss på Unik Resurs?

Hem Hem Om Unik Filmer om våra tjänster och medarbetare

Vi på Unik Resurs strävar efter att alltid vara en långsiktig utvecklingspartner i med- och motgång till våra kundidater. Vi arbetar tillsammans med individer som ibland är kund, ibland kandidat i en rekryteringsprocess men också som internt anställd. Vår företagskultur genomsyrar hela verksamheten och våra värderingar lyser igenom allt vi gör.

Peter Undén, VD

”Jag tycker att det är otroligt engagerande att få arbeta som verksamhetsutvecklare inom Unik och att jobba med att sy ihop allt från affärsplan, målsättningar, hur kulturen hänger ihop, det vi ska leverera och få det verkligen att lira tillsammans.“

Marie Johansson, Regionchef

” Det jag tycker är det allra häftigaste med chefscoachning är att få människan att förflytta sig. Att få skapa den här aha upplevelsen där personen kommer tillbaka och säger – det här funkar! “

Elin Alm, Konsultchef & Affärsutvecklare

“Internt brukar vi skoja om att vi är matchmakers. Min vardag handlar om att en kandidat och en verksamhet ska gilla varandra så pass mycket att de iaf vill spendera en liten del av livet tillsammans.”

Jonas I Stenfelt, Verksamhets- och affärsutvecklingskonsult

“Alla uppdrag handlar i grunden om att identifiera kundens behov, sätta upp en handlingsplan & actions. Och sen genomföra det. Väldigt enkelt i teorin men lite svårare i praktiken.”

Daniel Stålbäck, Konsultchef & Affärsutvecklare

" Vi brukar vara ganska kaxiga och säga att vi väljer våra kunder. Men det vi egentligen menar är att det är väldigt viktigt för oss att ha ett nära samarbete och lära känna kundernas verksamhet."

Petra Meyer Gardelin - Konsultchef med Administrativt ansvar

"Jag har varit med sen Unik startade. Jag, tillsammans med fyra kollegor är faktiskt fortfarande kvar sen den tiden även om vi idag är många fler idag. Och det har varit en riktigt häftig resa."

Peter Ardenfors - Karriärprogrammet

” Alla vill trivas på sitt jobb, men verkligen ser ibland annorlunda ut.”