Med rätt person på rätt plats märks det i organisationen, det är då magi skapas. På samma vis blir det tydligt när en medarbetare inte längre passar in i verksamheten. Unik är experter i att se potentialen i personer och har uppdraget att hjälpa dem vidare i arbetslivet.

OutplacementOutplacement – sett ur ditt personliga perspektiv
Har du precis fått besked om att du inte kommer ha kvar ditt jobb och söker efter fotfäste i arbetslivet igen? Eller känner du att du kommit så långt du kan på din arbetsplats och nu är redo att utveckla din potential hos en arbetsgivare som vill och behöver ha just dig?

En av Uniks kärnkompetenser är vår förmåga att matcha person med behov och se en kandidats potential, inte bara vad som står i CV:t. Vi har erfarna coacher som tillsammans med dig benar ut de många frågor som uppstått nu när du lämnat din tidigare arbetsgivare, allt med fokus på att hitta ett nytt jobb där du får utvecklas och nå dina målsättningar.

Hos Unik skapar vi ett individuellt program som passar dig. Självklart får du tillgång till våra marknadsledande nätverk och skickliga rekryterare – allt för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för dig!

Outplacement – sett ur ditt arbetsgivarperspektiv

Har du av olika anledningar inte möjlighet att ha någon av dina medarbetare kvar men vill ändå ge honom eller henne riktigt bra förutsättningar att finna rätt nästa jobb? Då är Uniks outplacement en väg att gå.

På Unik har vi lång erfarenhet av att coacha och utveckla kandidaters potential inom en stor bredd av kompetensområden. Detta har gjort att vi förstår vikten av att se varje kandidat som en individ och erbjuda personanpassade upplägg som skapar bästa möjliga förutsättningar för framgång – ett nytt och utvecklande jobb.

Fördelen med detta utöver själva jobbskapandet är att du som arbetsgivare får en nöjd tidigare medarbetare  – din employer branding stärks – en bra magkänsla även om ni valt att gå skilda vägar.