Hem Kunskapsbanken Unik rustar styrelsen

Unik rustar styrelsen

Anna-Carin Alderin Styrelsemedlem

Unik rustar styrelsen ytterligare inför resan mot att bli Nordens bästa utvecklingspartner i med- och motgång!

Från ett urval av 75 sökande så är vi nu mycket glada och stolta över att ha attraherat Anna-Carin Alderin till Unik och ser fram emot att ta del av hennes ”nya ögon” och erfarenheter från andra företag, samt gedigna omvärldsanalys och intresse av trender inom företagande!

Anna-Carin har en bred bakgrund inom den kommersiella affärsvärlden med över 20 års erfarenhet inom affärsutveckling och verksamhetsledning. Under sin tid på IKEA har hon haft flera ledande befattningar, inklusive varuhuschef, ansvarig för kommersiell produktutveckling och kommunikationschef. Hon har även haft en ledande roll i att utveckla nya affärsverksamheter inom företaget.

– Jag är övertygad om att engagerande människor kan bidra till både affärsframgång och samhällsnytta. Det är just denna passion för människor som har drivit mig in i start-up världen, där jag nu arbetar med Future of Work Solutions för att hjälpa företag och individer att forma framtidens arbetsplats, säger Anna-Carin.

Med sin nuvarande konsultverksamhet och tankesmedja som strävar efter att göra organisationer och enskilda individer mer framåtblickande och anpassade till framtidens arbetsliv, samt hennes tidigare erfarenheter så ser vi fram emot Anna-Carins perspektiv bland annat i hur Unik kan bli ännu bättre på att kommunicera med våra Kundidater™, nuvarande och framtida.

Vi vill också passa på att tacka alla de som engagerat sig i urvalsprocessen som kandidat, kommit med idéer på kompetenta lämpliga kandidater (oj vilken kompetens det finns i våra nätverk!) och inte minst till 100-listan som visat intresse och spridit ordet på ett värdefullt vis!