Unik Resurs - Kalmar kontor

Kontakt Unik Resurs Kalmar

Varmt välkommen att kontakta oss på Unik Resurs i Kalmar när ditt företag ska växa, bli färre eller behöver effektiviseras. Vi har tjänster inom kompetensförsörjning (rekrytering, executive search, interimskonsulter, hyrrekrytering, tjänstemannabemanning), verksamhetsutveckling och outplacement och anpassar alla våra lösningar efter ditt företag och era behov. Med vårt stora nätverk och gedigna erfarenhet är vi en unik rekryteringsfirma i Kalmar som har en stor passion för att förverkliga våra kunders mål och visioner. Vi arbetar efter mottot Alltid Bättre vilket innebär att vi utmanar och utvecklar både oss och själva och våra kunder för att kunna leverera bäst resultat.

Hem Kontakt Kalmar

Ola Johansson

Utvecklingskonsult & HR-chef

Jessica Sjösteen

Rekryterings- & utvecklingskonsult

Johanna Hermansson

Search- & Rekryteringskonsult

Rebecca Pontmark

Konsultsearch med kandidatansvar

Daniel Stålbäck

Konsultchef & Affärsutvecklare

Madeleine Sandberg

Konsultchef & Affärsutvecklare

Sarah Johansson

Rekryterings- & utvecklingskonsult

Marie Fletcher

Administrativ Koordinator

Alice Hacker

Search- & Rekryteringskonsult

Jonas Henrikson

Partner & Styrelseordförande

Selma Sabanovic

Föräldrarledig

Vi hjälper er med rekrytering och bemanning i Kalmar

Unik Resurs är ett rekryteringsföretag i Kalmar där vi har en tydlig värdegrund som sammanfattas i orden SamarbeteAnsvarMod och Engagemang. Med dessa ledord i bakhuvudet arbetar vi i nära relation med dig som kund för att hitta rätt rekryteringar för er. Vi kan exempelvis hjälpa er att ta fram en kravprofil, hitta rätt kandidater med rätt kompetens för rollen och bedöma vem som är mest lämplig för jobbet. Tillsammans ser vi till att ditt företag växer och kan utvinna sin fulla potential tack vare rätt rekryteringar.

Vi ser alltid potentialen i varje medarbetare och på så sätt kan vi även hjälpa till när det är dags för arbetsgivare och medarbetare att skiljas åt. Med vår tjänst Outplacement ser vi till att ni skiljs på ett värdigt sätt genom att medarbetaren får rätt förutsättningar för att hitta nästa jobb och du som arbetsgivare kan stärka din Employee Branding med en nöjd före detta medarbetare.

Här på Unik Resurs i Kalmar har vi flera tjänster inom rekrytering och bemanning:

 • Headhunt & Executive Search
 • Hr
 • Ledarskap
 • Chefsstöd & grupputveckling
 • Lednings – och verksamhetsutveckling
 • Be the best version of you™
 • Outplacement
 • Rekrytering & 2nd opinion
 • Karriärprogram™
 • Interimkonsult & bemanning
 • Hyrrekrytering

Kontakta någon av våra medarbetare på Unik Resurs i Kalmar

På Unik Resurs finns vi vid din sida när du behöver hjälp med bemanning och rekrytering i Kalmar. Kontakta någon av våra rekryteringsexperter så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.