Unik Resurs - Stockholm kontor

Kontakt Unik Resurs Stockholm

Unik Resurs är bemanningsföretaget i Stockholm som hjälper ditt företag att hitta rätt kompetens. Vi har erfarenhet från både stora och små företag i olika branscher, så vi kan hitta medarbetare med ett brett spektrum av kunskaper. Våra konsulter är erfarna rekryterare som kan förstå vad varje roll kräver och effektivt söka efter nyckelresurser som kommer göra skillnad hos er. Kontakta oss på Unik Resurs när du behöver hjälp med utveckling, effektivisering och rekrytering i Stockholm. Vi har flertalet tjänster inom HR som kan ta ditt företag till nästa nivå.

Hem Kontakt Stockholm & Mälardalen

Annelie Haevaker

Regionchef Ost/Stockholm

Jonas Henrikson

Partner & Styrelseordförande

Jonas I Stenfelt

Verksamhets- & affärsutvecklare

Lars Sjösvärd

Verksamhets- & affärsutvecklare

Bemanning och rekrytering i Stockholm

Unik Resurs finns vid din sida när du behöver rekrytering, utveckling eller råd om hur du effektiviserar ditt arbete med rekryterings- och bedömningsprocesser. Vi är ett unikt konsultföretag i Stockholm som jobbat med rekrytering och bemanning sedan 2005. Vår kärnkompetens ligger i att kunna förstå våra kunder och vad varje roll kräver, förstå förutsättningarna i varje roll samt matcha kravprofilen med rätt potential. Våra konsulter är högkvalificerade rekryterare som hittar rätt kandidater och som finns med er under hela rekryteringsprocessen.

Effektivisering och utveckling av företag

På Unik Resurs i Stockholm har vi flertalet tjänster som kan bidra till att utveckla och effektivisera ditt företag:

  • Headhunt & Executive Search – Vi levererar medarbetare som innehar rätt kompetens, erfarenhet och personlig potential.
  • HR – Vi erbjuder ett skräddarsytt HR-stöd och för att din verksamhet ska kunna nå era affärsmål och få en enklare vardag.
  • Projekt – Vi är ett bemanningsföretag i Stockholm som kan hjälpa er med verksamhetsanalyser, implementationsprojekt och verksamhetsstrategier.
  • Ledarskap & Be the best version of you™ – Vi kan stötta och stärka dig i din roll som chef samt utveckla ditt ledarskap.
  • Outplacement – Vi ser potentialen i varje person och hjälper medarbetare vidare i arbetslivet.
  • Rekrytering & 2nd opinion – Vi ser över dina behov och arbetar engagerat för att hitta rätt kandidat för ditt företag.
  • Karriärprogram – Vi erbjuder ett unikt program för att både medarbetare och arbetsgivare ska kunna gå skilda vägar på ett värdigt sätt.
  • Interimkonsult & bemanning – Vi hittar rätt konsult som matchar era behov.
  • Hyrrekrytering – Vi erbjuder hyrrekrytering där du börjar med att hyra en konsult för att känna efter om allt känns rätt.

Kontakta någon av våra medarbetare på Unik Resurs i Stockholm

Vill du veta mer om oss på Unik Resurs och hur vi kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning i Stockholm? Kontakta någon av våra medarbetare så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.