Hem Kunskapsbanken Unik Resurs utsedda till Årets Rekryteringsföretag

Unik Resurs utsedda till Årets Rekryteringsföretag

Bland drygt 230 nominerade till branschen.se Recruitment Awards så har Unik Resurs utsetts av en oberoende jury till Årets Rekryteringsföretag med över 50 anställda. I konkurrens med riktigt fina verksamheter så har Uniks fokus på Kundidater™ och en ledande externt granskad kvalitet visat sig vara ett vinnande koncept då företagen vinner Årets Rekryteringsföretag och blev topp 3 i Årets Interimsföretag.

Årets rekryteringsföretag

”Vi är så otroligt stolta och glada över att Unik tilldelas detta pris! Det är ett underbart kvitto på att vi kan leva vår passion och hela tiden utvecklas tillsammans med våra Kundidater™!” – Peter Undén, vd och Jonas Henrikson, arbetande styrelseordförande

Årets Rekryteringsföretag – Unik Resurs

Unik Resurs har visat prov på ambition och passion och har en imponerande kombination av nöjda kunder, kandidater och anställda samt goda ekonomiska resultat, under ett, för rekryteringsbranschen, mycket utmanande år. Företagets resultat och arbetssätt där rekrytering inte bara är rekrytering utan att det i själva verket handlar om utveckling gör Unik Resurs till en värdig vinnare av kategorin Årets rekryteringsföretag.

Juryn motiverar beslutet med att:

  • ”Verksamheten har en imponerande kombination av nöjda kunder, kandidater och anställda samt goda ekonomiska resultat. Speciellt den höga kundnöjdheten utmärker sig. Företaget har gått i bräschen för att sätta kandidaterna och deras utveckling främst. Med utvecklingsfokus som grund har Unik Resurs myntat begreppet ’kundidater’ som signalerar att kandidat och kund har lika stort värde i rekryteringsprocessen. Företagets arbetssätt där rekrytering inte bara är rekrytering utan att det i själva verket handlar om utveckling leder företaget framåt.”
  • ”Unik Resurs sammanvägda kundnöjdhet för 2020 är 4,7 på en 5-gradig skala och 99% av företagets kunder säger att de kan rekommendera Unik Resurs till andra. Även reklamationsgraden (en reklamation är när en kandidat slutar inom 6 månader från start) ligger väl under 1% för helåret 2020. Unik Resurs har visat prov på ambition och passion under ett för rekryteringsbranschen, mycket utmanande år.”

”Åh, är det sant! Så fantastiskt kul – jag är så oerhört stolt och glad och framförallt upplever jag att det är en kvittens från våra kunder och kandidater, det som vi brukar kalla Kundidater™.” – Marie Johansson, regionchef SYD och Annelie Haevaker, regionchef OST