Headhunt & Executive Search – Hitta kandidater med rätt erfarenhet, kunskap och personlig potential till tjänsten

Unik förstår dina behov och arbetar med engagemang, ansvar och uthållighet för att hitta medarbetaren du söker.

Geografiska utmaningar skrämmer inte oss då vi har specialiserat oss på att hitta kandidater till företag oavsett vart de finns. Vi har verktygen och de regionala nätverken som behövs för att leverera kandidaten du söker. Vi söker kandidater såväl nationellt som internationellt. I grunden ligger en tydlig, strukturerad och kvalitetssäkrad metodik för urval och personbedömning för att hitta den du söker.

Unik Resurs erbjuder Executive Search som en fristående tjänst eller som en naturlig del i rekryteringsprocessen. Vi kartlägger kandidater utifrån marknaden och den specifika tjänsten. Därefter tar vi kontakt på ett professionellt sätt med ett genuint intresse för den specifika kandidaten och berättar om den aktuella tjänsten för att se om intresse finns. Om så är fallet kommer kandidaten med i rekryteringsprocessen på samma sätt som övriga sökande.

Som kund får du en tydlig dokumentation över hur många vi har identifierat och kontaktat, vad responsen är – både kring tjänsten och ert företag samt en kandidatpresentation av de intresserade kandidaterna. Som kund får du en headhuntad kandidat som är mer än bara ett CV. Vi levererar en medarbetare med rätt erfarenhet, kunskap men även med rätt personlig potential mot kravprofil.

Vi väljer våra kunder och utifrån det samarbetet har vi en tydlig etisk värdegrund i vår headhunt där vi respekterar off-limit.

Varför använda Unik vid Headhunting & Executive Search?

  • Omfattande och branschöverskridande nätverk inom privat såväl som offentlig verksamhet
  • Skickliga på kravprofilstagning
  • Fullständig dokumentation och återkoppling
  • Tydlig och kvalitetssäkrad metodik för urval och personbedömning
  • Vi jobbar i team för att hitta din nästa medarbetare
  • Erfarenhet och kunskap i vad som krävs för att få kandidaten intresserad av din verksamhet
  • Tydlig off-limit

Vi har kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Stockholm, Kalmar, Karlskrona & Torsås.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med Headhunt & Executive Search?