Hitta kandidater med rätt erfarenhet, kunskap och personlig potential till tjänsten. Unik förstår dina behov och arbetar med engagemang, ansvar och uthållighet för att hitta medarbetaren du söker.

HeadhuntUnik Resurs utgår inte bara med vår headhunting från Stockholm, utan arbetar med headhunting även i Linköping, Norrköping, Motala, Karlskrona, Kalmar och Torsås. Vi söker kandidater såväl nationellt som internationellt. Vi har verktygen och de regionala nätverken som behövs för att leverera kandidaten du söker. I grunden ligger en tydlig, strukturerad och kvalitetssäkrad metodik för urval och personbedömning för att hitta den du söker.

Unik Resurs erbjuder headhunting som en fristående tjänst eller som en naturlig del i rekryteringsprocessen. Vi kartlägger kandidater utifrån marknaden och den specifika tjänsten. Därefter tar vi kontakt på ett professionellt sätt och berättar om den aktuella tjänsten för att se om intresse finns. Om så är fallet kommer kandidaten med i rekryteringsprocessen på samma sätt som övriga sökande. Som kund får du en headhuntad kandidat som är mer än bara ett CV. Vi levererar en medarbetare med rätt erfarenhet, kunskap men även med rätt personlig potential mot kravprofil.

Varför använda Unik vid Headhunting & Executive Search?

  • Omfattande och branschöverskridande nätverk inom privat såväl som offentlig verksamhet.
  • Skickliga på kravprofilstagning.
  • Tydlig och kvalitetssäkrad metodik för urval och personbedömning.
  • Vi jobbar i team för att hitta din nästa medarbetare.
  • Erfarenhet och kunskap i vad som krävs för att få kandidaten intresserad av din verksamhet.