Filmer om våra tjänster och oss på Unik

Peter Ardenfors, Senior Rekryterare

“Som medarbetare på Unik Resurs möter jag människor där jag får utmana och utveckla ambitioner och mål”

Elin Alm, Konsultchef & Affärsutvecklare

“Internt brukar vi skoja om att vi är matchmakers. Min vardag handlar om att en kandidat och en verksamhet ska gilla varandra så pass mycket att de iaf vill spendera en liten del av livet tillsammans.”

Jonas I Stenfelt, Verksamhets- och affärsutvecklingskonsult

“Alla uppdrag handlar i grunden om att identifiera kundens behov, sätta upp en handlingsplan & actions. Och sen genomföra det. Väldigt enkelt i teorin men lite svårare i praktiken.”

Hur arbetar våra rekryteringsteam? Lovisa och Kristina

” Genom att jobbar i team med olika kompetenser tillför vi olika perspektiv vilket gör att vi får en bättre träffsäkerhet och leverans.”

Daniel Stålbäck, Konsultchef & Affärsutvecklare

” Vi brukar vara ganska kaxiga och säga att vi väljer våra kunder. Men det vi egentligen menar är att det är väldigt viktigt för oss att ha ett nära samarbete och lära känna kundernas verksamhet.”

Lina Nilsson, Kommunikation

” När vi jobbar med vårt Employer Brand arbete har vi som ambition att visa vilka vi alla är. Inte bara vem vår VD är eller vår ledning är utan vilka alla vi som jobbar på Unik är.  Det är ju vi alla medarbetarna som gör Unik.”

Jonas Henrikson, Koncernchef 

” Att få vara med och bidra. Att använda det jag kan för att andra ska nå sina mål. Det är det jag drivs av.”

Marie Johansson, Regionchef

” Det jag tycker är det allra häftigaste med chefscoachning är att få människan att förflytta sig. Att få skapa den här aha upplevelsen där personen kommer tillbaka och säger – det här funkar! “

Karriärprogrammet – Peter Ardenfors

” Alla vill trivas på sitt jobb, men verkligen ser ibland annorlunda ut.”

Peter Undén, VD

” Jag tycker att det är otroligt engagerande att få arbeta som verksamhetsutvecklare inom Unik och att jobba med att sy ihop allt från affärsplan, målsättningar, hur kulturen hänger ihop, det vi ska leverera och få det verkligen att lira tillsammans. “

Frida Stern, Konsultchef & Affärsutvecklare

” Vi tycker verkligen om varandra på riktigt här! Vi umgås även efter arbetstid och har skitkul ihop.”

Ola Johansson, HR-chef

“När vi jobbar med grupputveckling, oavsett om det är en ledningsgrupp eller ett team som handlar väldigt mycket om kommunikation. Kommunikation är den bärande delen i grupputveckling. “

Second Opinion – Jonas Henrikson

” Hur säkrar ni att ni anställer rätt person? I privatlivet, precis som i arbetslivet vill man ju lära känna den man går in i en relation med. “

Be the best version of you™ – Jonas Henrikson

” Be the best version of you™  är en fantastisk möjlighet att en ärlig och rak kommunikation arbeta med styrkor och relativa svagheter hos en person eller en grupp.”