Att hitta rätt person till rätt plats är ingen lätt uppgift. Det är därför vi finns.

rekrytering-300x236
Kristina Lind
kristina.lind@unikresurs.se,
0767-78 15 13

Vi vet att vi kan hitta dina framtida medarbetare. Utmana oss gärna.

Det som verkligen väger tungt vid en rekrytering är personligheten. Kunskap och erfarenhet kan man alltid skaffa sig längs vägen. Och det är viktigt att hitta rätt, inte minst av kostnadsskäl. Även lyckade värvningar kostar på med annonsering, intervjuer, utvärderingar och ännu fler intervjuer. Men mest kostsamt är felrekryteringarna; när tid, engagemang och resurser lagts på att hitta en person som sedan inte fungerar. Det är tungt att erkänna misstaget och behöva börja om från början igen.

 

Vi gissar inte.

Våra rekryteringskonsulter har byggt upp en tydlig struktur att arbeta efter – Uniks kompetensbaserade rekryteringsmetodiks. Den, och Uniks breda nätverk, använder vi för att hitta den nya medarbetare ni söker. Våra konsulter har lång erfarenhet av livet, branschen de ska rekrytera till och av yrket som rekryterare. Det behöver man ha för att kunna bedöma utan att döma och ge alla en ärlig chans. Beslutet att säga ”nej tack” till en kandidat ska också kunna kvantifieras och härledas, inte bara göras på känsla. Vår struktur och tydliga metodik gör det lätt för oss att hitta de svar som ligger till grund för våra rekommendationer.

Vill du ha stöd i hela rekryteringen eller bara valda delar?

När Unik tar hand om hela rekryteringsprocessen tar vi ansvar från start till mål och ofta mot fast pris. Men vi hjälper också till med enskilda delmoment i processen som t ex kravprofilen, urvalet eller med att ge dig beslutsstöd i form av en second opinion. Vår insats styrs av ditt behov och vi erbjuder en rad olika tjänsteområden inom Rekrytering & Search.

rekryt-bubblaVi hjälper dig med

  • Search
  • Annonserad rekrytering
  • Second opinion
  • Hyrrekrytering
  • Stöd i egen rekrytering
  • Medieanalys och annonsering
  • Administrativt urval
  • Personlighetstestning
  • Kompletterande djupintervjuer

Alltid hos Unik

Alla nivåer – Alltid personlig kontakt

Vi rekryterar på alla nivåer och oavsett om du söker chefer, specialister eller tjänstemän och andra resurser, får du alltid en personlig kontakt hos oss.

Garanti

Eftersom vi vet att vi har kompetensen att leverera rätt lösning, lämnar vi garanti på vårt uppdrag.

Räckvidd till bra pris

Annonskostnader är ofta en mycket stor del av rekryteringskostnaden. Eftersom vi annonserar flitigt och har bra avtal, kan vi erbjuda kraftigt rabatterade priser.

marie1
Marie Johansson
marie.johansson@unikresurs.se
Tele: 0700-91 14 03

Uniks fyra faser

rekryt-1-4

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst och personligt möte.